Ktoré potraviny nám škodia

Veľká téma! Každú chvíľu prídu výskumníci s nejakou teóriou, že tá a tá potravina má na svedomí naše zdravie. A vraj iná potravina zdraviu veľmi prospieva. Lenže o nejaký čas iní vedci skúmajú potraviny a znovu prehlásia, že táto potravina škodí a táto je veľmi zdraviu prospešná.  Ako to teda vlastne je? Keď sme mladí a zdraví, plní elánu, tak nás ani nenapadne skúmať, ktorá potravina je zdravšia a ktorá menej zdravšia. Úplne prirodzene zasycujeme svoj hlad a smäd. Neskôr, keď sa objaví nejaký zdravotný problém, tak začneme skúmať, čo, alebo kto má na svedomí naše zdravie. Evidentne máme zdravotný problém, tak niekto za to musí byť zodpovedný!

Človek má vždy tendenciu hľadať vinu mimo samého seba. Veď je to také utešujúce, že za môj vysoký tlak môže niekto iný, napríklad korenaté jedlo, alebo moja práca, ktorá je veľmi stresujúca. Vinníka treba nájsť!

Tak ako to vlastne je? Žijeme v nádhernom kvantovom svete. Kvantoví fyzici sa potýkajú s problémom, ktorý je veľmi zvláštny. Ak robia 10 pokusov podľa newtonovskej fyziky, dostanú 10 rovnakých výsledkov. Ak robia pokusy v kvantovej fyzike, dostávajú rozdielne výsledky podľa toho, kto pokus vykonáva.

Naša myseľ je kvantová a určuje výsledok deja. Ak si myslím, že sója mi škodí, tak verte alebo nie, tak sója mi začne škodiť. Ak ste presvedčení, že žihľavová šťava má vlastnosti, ktoré podporujú vaše trávenie, tak ste dostali veľmi dobrý liek na tráviace ťažkosti.

Naša myseľ je kvantová. Všetko čo chceme sa nám vyplní. Naše chcenie podporené snahou a úsilím je vždy korunované úspechom. Vytrvalosťou dosiahneme úplne všetko.

Naše telo je geniálne a poradí si s akoukoľvek stravou. Ľudia lietajú do kozmu a telo sa prispôsobí. Prispôsobí sa chceniu a tréningu vzpierača, Prispôsobí sa ľahkému atlétovi a jeho tréningom. Prispôsobí sa mrazom a aj veľkým horúčavám. Ľudské telo dokáže prežiť v mrazivom prostredí severu (Eskimáci), kde v potravinách nie sú v podstate žiadne vitamíny. Ľudské telo je úžasné!

Čo však ľudské telo nedokáže? Nedokáže sa brániť našim nezmyselným mentálnym blokom, ktoré bránia plnohodnotnému ľudskému životu. Naše nevhodné životné presvedčenia spôsobujú choroby, spôsobujú deformácie nášho tela. Tento stav človeka nazvali Indovia „maya“, toltékovia  „mitote“  a Echardt Tolle to nazval kolektívnym ľudským šialenstvom.

Diskusná téma: Ktoré potraviny nám škodia

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok