Čo sa stane keď ju pobozkám, cítim že sa začervenám od vlasov až k ponožkám.

Aké sú fyzické prejavy lásky? Je to len začervenanie?  Je to celý komplex reakcií tela na prejav náklonnosti, prejav lásky. Spúšťa sa celý rad reakcií tela.  Telá reagujú aj keď nedôjde k fyzickému dotyku.

Ako je to možné? Čím vlastne vnímame lásku? Svojimi piatimi zmyslami? Vonkoncom nie. Lásku nie je možné vidieť, počuť, voňať, ohmatať alebo ochutnať. Napriek tomu ju cítime. Človek sčervená, rozbúcha sa mu srdiečko, niekedy sa začne potiť. A ak sa jedná o lásku medzi mužom a ženou dôjde aj na reakciu pohlavných orgánov.

Ako došlo k prenosu informácie? K prenosu citu lásky? Jestvuje snáď nejaká neviditeľná cestička medzi ľuďmi, ktorí sa ľúbia? Alebo táto cestička je medzi všetkými ľuďmi? Veď cit je možné preniesť aj na úplne neznámeho človeka. Čo je to za cestičku? Čo je to za sieť, ktorou sme všetci spojení? Vieme o tejto sieti? Čo všetko dokáže táto sieť preniesť? Sme schopní vnímať toto spojenie ľudí? Sme schopní akceptovať skutočnosť, že na spoločnej sieti sa máme správať rozumne, aby sme neubližovali svojim najbližším a tiež všetkým ostatným ľuďom? Vieme pravidlá správania sa na ľudskej sieti?

 

(Čo sa stane keď ju pobozkám, cítim že sa začervenám od vlasov až k ponožkám. - pieseň od Pavla Hamela - Prvý bozk)

 

Diskusná téma: Čo sa stane keď ju pobozkám, cítim že sa začervenám od vlasov až k ponožkám.

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok